HOITOSOPIMUKSET JA SÄÄNNÖT

Vieraita kun tulee koirakotiimme, on luonnollista, että koirat haukkuu. Pyrimme vähentämään rauhattomuutta, joten jätä koirasi autoon odottamaan. Tehdään hoitosopimus ja muut asiat kuntoon ja keskitytään sitten koiraasi. On tärkeää, että koiran ensikokemus hoitoon tulosta on mahdollisimman rauhallinen ja stressitön. Kun haetaan koira autosta, niin lähden käyttämään sitä pienellä lenkillä, jonka aikana lähdette pois. Lenkin jälkeen sitten tutustutaan paikkoihin ja uusiin koirakavereihin ihan rauhassa. Ja siitä alkaa koirasi huippuloma.

Sopimukseen kuluu:

Omistaja/haltijan tiedot.

Koiran rokotukset , madotukset.

Jos koira tuo ulkoloisia tai tauteja (esim.kennelyskä) on omistaja/haltija velvollinen korvaamaan hoitolalle ja muille koirille täysimääräisesti aiheuttamat vahingot.

Ei juoksuaikaisia narttuja.

Omistaja/haltijan luvalla koira on yhteisissä tiloissa muiden koirien kanssa ja vakuuttaa täten, ettei koira ole agressiivinen. Jos koira osoittaa käytöshäiriöitä on omistajan/haltijan viipymättä haettava koira pois jos siitä ilmoitetaan.

Jos koira sairastuu, loukkaantuu tai menehtyy hoitolan toiminnan seurauksena korvataan maksimissaan koiran hankintahinta .

Koira luovutetaan sopimukseen kirjatulle henkilölle.

Jos sovittu hoitoaika ylittyy, on koiran omistaja/haltija velvollinen korvaamaan ylimenevät päivät.

Jos koira jää noutamatta hoitolasta 14 vuorokauden jälkeen sopimuksen päätyttyä, koira luovutetaan viranomaisille.

Jos hoitojakso perutaan 2 vko ennen hoitojaksoa peritään 50% hoitomaksusta, kokonaan peruuttamatta jättäminen perimme täysimääräisen hoitomaksun.

Koiran omistaja/haltija on tietoinen Metsoniemen koirakodin tietosuoja GDPR-käytännöstä ja hyväksyy sen.